Tarsus » Yerel »

Mersin'de Bakımsız Dere Hastalık Saçıyor

Mersin'in Tarsus ilçesi D-400 karayolu kenarında bulunan dere bakımsızlıktan dolayı mikrop saçıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Tarsus ilçesi Yunus Emre Mahallesi D-400 Karayolu kenarında bulunan dere bakımsızlıktan adeta pislik yuvasına dönmüş durumda. Dere içerisinde ölmüş hayvan leşlerinin yaydığı pis koku ise vatandaşlar isyan ettiriyor.

Vatandaşlar derede uzun zamandır temizlik ve bakım yapılmadığını, dere yatağının içindeki pislik ve ölmüş hayvan leşlerden dolayı şikayetçi olduğunu ifade etti. Dere içindeki otların büyüdüğünü, derenin bakımsız bir hal aldığını söyleyen vatandaşlar, derenin insan sağlığı için tehdit oluşturduğunu bildirdi.

Çevrede bulunan iş yeri ve evlerin kapı ve pencerelerin kokudan dolayı açamadıklarını bildiren vatandaşlar deredeki pisliklerden ötürü evlere sinek ve haşeratların evlere kadar girdiklerini ifade ederek yetkililerin burada acilen bakım çalışması yapmaları gerektiğini ifade ettiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.