Yerel »

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Açıklama Yaptı

Vali Su'dan 24 Aralık 2019 Salı günü için açıklama


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Valisi Ali İhsan Su, resmi twitter hesabından "Sevgili öğrenciler ve veliler, 24.12.2019 Salı günü yağış sebebiyle okulların tatil olduğu haberleri asılsızdır. Okullarımız açıktır, eğitim öğretim devam ediyor." şeklinde bir açıklama yaptı.
Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konulardan daha hızlı haberdar olmak için @mersinhaber instagram hesabını takip ediniz.
Öğrenci ve velilerden yoğun şekilde, okulların tatil olup olmayacağı yönünde gelen sorular gece yarısı Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun attığı tweetle yanıt buldu.
Sosyal Medya üzerinden asılsız görseller yayınlanarak bilgi kirliliği oluşturulmasının da önüne geçen bu resmi açıklama, kaynağı belirsiz spekülasyon yaratmak amacıyla oluşturulan sahte paylaşımlarında daha fazla yayılmasını durdurarak, son bulmasını sağladı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.