Güncel » Yerel »

Mersin Twitter'da TT Oldu

Mersin'de yaşanan yağış nedeniyle dün geceden bu yana Twitter'da atılan twitler nedeniyle Trend Topic listesinde #Mersin hashtag'i 5.'inci sırada yer aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz etkilemeye başlarken yaşanan şiddetli yağışı sosyal medya platformu olan Twitter'da #Mersin hashtag'i ile yapılan paylaşımlar nedeniyle gündem oldu.
Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konulardan daha hızlı haberdar olmak için @mersinhaber instagram hesabını takip ediniz.
Özellikle yağış nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak eden öğrenciler ve veliler, Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu mentionlayarak #Mersin hashtag ile paylaşım yapması Mersin Twitter'da Türkiye gündeminde Trend Topic (TT) listesinde ilk 5 sıraya girmesine neden oldu.
Şu ana kadar Mersin ile alakalı yaklaşık bin 400'den fazla twit atıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.