Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Kaymakamın Vatandaşı Dinlediği, Halk Günü Toplantısının 11.'si Gerçekleşti

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Halk Günü Toplantıları kapsamında vatandaşlarla 11. buluşmasını gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Uzun yıllar yapılmayan ve Kaymakam Otcu'nun göreve gelmesi ile yeniden başlayan toplantıların 11.'cisi 26 Aralık 2019 Perşembe günü gerçekleşti. Toplantıya, 59 vatandaş katılım sağladı. Toplantıda Kaymakam OTCU, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini tek tek dinledi.
Toplantıya katılan vatandaşların 41'i sosyal yardım, 8'i il, 2'si sağlık, 8'i diğer kurumlarla alakalı talep ve şikayetlerini doğrudan İlçe Kaymakamına iletme fırsatı buldu.
Tarsuslu Vatandaşların talep ve şikayetlerine en kısa zamanda çözüm üretilmek üzere ilgili birimlere gerekli talimatları, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU tarafından verildi.
Vatandaş, Uygulamadan Memnun!
Halk Günü Toplantılarının yeniden başlaması ile İlçe Kaymakamına aracısız ulaşmaktan mutlu olduklarını paylaşan vatandaşlar da, uygulamayı yeniden hayata geçiren Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya teşekkürlerini iletti.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.