Erdemli » Yerel »

Erdemli'de Kaybolan Ali Kaçar'ı Arama Çalışmaları Durduruldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde karla kaplı yaylada kaybolan yaşlı adamın bulunması için başlatılan çalışmalar olumsuz hava şartları nedeniyle dururken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgiye göre, 2 bin 200 rakımlı Musabozulduğu Yaylası'nda 23 Aralık'ta 3 kişiyle yaylada bulunduğu öğrenilen Ali Kaçar (63), yoğun kar yağışı nedeniyle beraberindekilerle birlikte kayboldu.

Ali Kaçar'ın kaybolduğu bölgede Jandarma arama kurtarma, AFAD, Mersin Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı ara kurtarma çalışması başlatmıştı.

Şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmazken, bu gün bölgede etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle çalışmalara ara verildiği bildirildi.

Öte yandan kaybolan Ali Kaçar'ın en son olarak beaber olduğu iddia edilen 3 kişi ifadelerinin alınması için gözaltına alındığı öğrenildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.