Mut » Erdemli » Yerel » Çeşmeli »

Mersin'de Şiddetli ve Aşırı Yağış 2 Can Aldı

Mersin'de Erdemli ilçesinde aşırı yağış nedeniyle yıkılan barakada evin altında kalan bir kişi ile Mut'ta sulara kapılan bir kişi hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Mersin'in Erdemli ilçesinde Çeşmeli Mahallesi Burhan Dede mevkisinde yağış nedeniyle meydana gelen heyelanda, 6 kişilik ailenin yaşadığı baraka ev çöktü. Aile fertlerinden 5'i kendi çabalarıyla toprak ve molozların altından çıkarken, baba İbrahim Öngel, enkaz altında kaldı.

Olay yerine ulaşan 2 ambulans, 6 itfaiye aracı, AFAD, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Erdemli Belediyesi ekiplerinden oluşan yaklaşık 30 kişi, enkaz altındaki İbrahim Öngel'in bulunması için çalışma başlattı. Yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından 62 yaşındaki Öngel'in cansız bedenine ulaşıldı.

DEREYE DÜŞEN ARAÇTAKİ 2 KİŞİDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Mersin'in Mut ilçesinde yağışlardan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye düşen araçtaki 2 kişiden birinin cansız bedeni bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ali Büyükgüdük yönetimindeki 42 J 9555 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye düştü. Kazanın ardından olay yerine giden AKUT ekipleri, dereye düşen otomobildeki Büyükgüdük'ü yaralı olarak kurtarırken, beraberindeki Yunus Gök ise akıntıya kapılıp kayboldu.

Kayıp Gök için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Sabaha kadar devam eden arama çalışmaları sonunda kayıp şahsın cesedi, kaza yerinin 500 metre aşağısında ağaca takılı halde bulundu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.