Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Büyükşehir Ekiplerinin Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yüksek kesimlerde karla mücadele çalışması devam ediyor. Tarsus ve Çamlıyayla’da bulunan birçok noktada kar temizleme çalışması yapan ekipler, iki bölgede ise heyelan nedeniyle kapanan yolları yeniden açtılar.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

50 personel ve 7 iş makinası, Tarsus’un yüksek kesimlerinde ve Çamlıyayla’da kar temizliği ve heyelan yaşanan noktalarda hafriyat çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Koordinatörü Ali Boltaç’ın yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Tarsus’un yüksek kesimlerinde bulunan Keşli, Sanlıca, Eminlik, Çukurbağ, Gülke, Kenzin, İnköyü, Olukkoyağı mahallelerinde ve bu mahalleleri birbirine bağlayan yollarda kar temizleme çalışması yapıldı. İnköyü’nde oluşan heyelan nedeniyle kapanan yol, ekiplerin gece mesaisi ile araç trafiğine açıldı.

Çamlıyayla’da çalışmalar devam ediyor
Büyükşehir ekipleri Çamlıyayla’da da karla mücadeleye devam ediyor. Oldukça yoğun yağan ve yer yer 1 metrenin üzerine çıkan yağışlar nedeniyle kapanan Fakılar, Sebil mahalleleri ile Çamlıyayla’nın muhtelif noktalarında kar temizlik çalışması yapıldı.

Körmenlik yolunda oluşan heyelan nedeniyle ekipler burada da hafriyat çalışması yaparak sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Ekiplerin çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.