Tarsus » Yerel »

Şevket Can Sel Afetinin Yaşandığı Bölgedeki Çiftçileri Yalnız Bırakmadı! Can, Her Zaman Tarsuslularla İç İçe!

Geçmiş dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek, sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Vatandaşların içinden hiç kopmayan her zaman sözde değil özde halkın adamı olan Şevket Can, selden zarar gören çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Bugünlerde her kesimden herkesin daha çok aradığı, yanında olmak istediği Şevket Can, beraberinde Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek ile Kulak, Özel Bahşiş ve Yeşiltepe’de temaslarda bulundu.
Tarsus’un 129 mahallesinde hizmeti ve eseri olan Şevket Can’a sorunlarını, sıkıntılarını ve beklentilerini anlatan vatandaşlar, sahipsiz kaldıklarını, maddi ve manevi zararlarının anlatılamayacak kadar çok olduğunu vurgulayarak, yardım ve destek istediler.
Şevket Can ise, geçmiş olsun dileklerini ileterek, ‘’Allah beterinden korusun. Biz her zaman vatandaşlarımın yanında olduk, bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tarsus’umuzu Mecliste temsil eden değerli milletvekillerimizde konunun takipçisi olarak, ellerinden gelen gayret ve çabayı gösterecekler.’’dedi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.