Tarsus » Yerel »

Deniz’de Kaybolan 2 Bekçiyi Arama Çalışması Gece Boyunca Devam Etti! Vatandaşlar Olay Yerine Akın Etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde kayıkla denize açıldıktan sonra haber alınamayan 2 bekçi için arama çalışması devam ediyor. Olay yerine yüzlerce vatandaş akın etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgiye göre, Tarsus Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bekçi olan O.A. ve Ö.Ö. sabah saatlerinde Kulak Mahallesi Berdan Nehrinin denizle birleştiği noktadan kayıkla denize açıldı.
Kayıp iki bekçi için Sahil Güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı. Bekçilerin kaybolduğu bölgede aileleri ve mesai arkadaşları endişeli şekilde bekliyor. Aramalara helikopter, su altı ekipleri ve diğer ekipler katılıyor.
Mersin'in Tarsus ilçesinde kayıkla denize açıldıktan sonra haber alınamayan 2 bekçi için arama çalışmaları devam ediyor. Bekçilerin kayboldukları Kulak mahallesi Berdan ırmağı bölgesine çok sayıda kişi akın etti. Soğuk havada bekleyen vatandaşlar için Mersin Büyükşehir Belediyesi çadır, sandalye ve yakacak tedarik etti.
Alınan bilgiye göre, Tarsus Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bekçi olan O.A. ve Ö.Ö. sabah saatlerinde Kulak Mahallesi Berdan Nehrinin denizle birleştiği noktadan kayıkla denize açıldı.
Kayıp iki bekçi için Sahil Güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı. Bekçilerin kaybolduğu bölgede aileleri ve mesai arkadaşları endişeli şekilde bekliyor. Aramalar havadan ve denizden devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.