Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

Mersin'de Kayıp 2 Bekçinin Arama Çalışmalarına Katılanlara Çorba İkramı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus İlçesi Kulak Mahallesi sahilinden denize açılarak kaybolan 2 bekçinin arama kurtarma çalışmalarına katılanların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus İlçesi Kulak Mahallesi sahilinden 11 Ocak 2020 tarihinde denize açılarak kaybolan 2 bekçinin arama kurtarma çalışmalarına katılanların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü, arama kurtarma ekipleri ve bekçilerin yakınları için her türlü desteği veriyor. Çalışmaların yürütüldüğü Kulak sahilinde çadır kuran Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü, ekiplerin ve bekçilerin yakınlarının ısınma ihtiyacını karşılarken, çorba, çay ve su ikramında bulunuyor.

Kayıkla denize açılmışlardı

Tarsus Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan 2 bekçi, 11 Ocak 2020 tarihinde, Kulak Mahallesi sahilinden kayıkla denize açılmıştı. Denizde kaybolan bekçiler için Sahil Güvenlik ekipleri, arama kurtarma çalışması başlattı. Arama kurtarma çalışmalarıyla birlikte bölgeye gelen bekçilerin yakınları da sahilde beklemeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri de çalışmaların başladığı saatten itibaren destek için Kulak sahiline gitti. Arama kurtarma çalışmalarında çorba, çay, su ve çadır desteği veren Büyükşehir ekipleri, bölgede bulunanların ısınma ihtiyacını da karşılıyor. Büyükşehir, çalışmalar bitene kadar destek vermeyi sürdürecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.