Toroslar » Yerel »

Mersin'de Yolda Mahsur Kalan Öğrencileri Kurtardı

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mersin merkezden Toroslar İlçesi’nde bulunan Şaymana’ya tur düzenleyen, ancak yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan öğrencileri 3 saatlik çalışmanın ardından kurtardı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinden Toroslar İlçesi’nde bulunan Şaymana’ya tur düzenleyen, ancak Arslanköy’de Güngörmez Yolu civarında yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 45 kişilik öğrenci grubunun imdadına yetişti.
* Önemli olaylar, son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve diğer tüm konulardan daha hızlı haberdar olmak için @mersinhaber instagram hesabını takip ediniz.

Gezi düzenlemek amacıyla merkezden yola çıkan öğrenci ekibi Asrlanköy’de Güngörmez Yolu civarına gelince yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı. Mahsur kalan öğrencilerin yardımına Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri yetişti. 10 kişilik ekip 3 iş makinası ile 3 saat süren çalışmanın ardından öğrencileri kurtardı.
Uzun uğraşlar sonucunda kurtarılan öğrenciler ve otobüs şoförü, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, gezi için tekrar yola koyuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.