Silifke » Yerel »

Mersin Silifke'da 15 Ayrı Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı

Mersin'inin Silifke ilçesinde hakkında kesinleşmiş 33 yıl 16 ay hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Silifke İlçesi Atakent mahallesinde 15 ayrı suçtan aranan 33 yıl 16 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Silifke Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden şahsın evinde yapılan aramada evin içerisinde yakalanmış olup, yapılan sorgulamasında “Uyuşturucu ve Uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurma ve kullanmak, Hükümlünün ve tutuklunun kaçması, Mala zarar verme, Konut dokunuzmazlığını ihlal etme, Resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan, Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme suçlarından arandığı tespit edildi.

Olay ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.