Erdemli » Yerel »

Mersin Erdemli'de Gazeteci Mahmut Dölek'e Bıçaklı Saldırı

Mersin'in Erdemli ilçesinde gazeteci Mahmut Dölek uğradığı bıçaklı saldırıda yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay dün saat saat 16.30 sıralarında Erdemli İlçesi Türbe Caddesi üzerinde 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralı halde tesadüfen orada bulunan bir arkadaşı ile saldırı sonrası motorsikletle kaçan saldırganları araçla kovalayan Mahmut Dölek, saldırganlardan birini Erdemli meslek yüksek okulu civarında yakalayarak polise teslim etti.

Kaçan diğer saldırgan ise, Erdemli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalayarak gözaltına alındı.

Olaydan sonra açıklama yapan gazeteci Mahmut Dölek, yaptığı açıklamada, "Saldırganları tanımıyorum ama azmettirenleri tahmin ediyorum işin peşini bırakmayacağım. Bu saldırı sadece bana değil tüm basına yapılmıştır. Bizden yalakalık yapmamızı bekleyenler boşuna beklemesinler gerçekler neyse onları yazmaya devam edeceğim. Herkes bilmeli ki bu saldırı bu gün bana yarın başka bir arkadaşımıza yapılacaktır. Bundan eminim ama bu olayı azmettirenler unutmasınlar ki bir gün kendilerininde başına gelebilir " dedi.

MersinHaber.com olarak saldırıya uğrayan gazeteci arkadaşımız Mahmut Dölek'e geçmiş olsun diyoruz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.