Toroslar »

Toroslar Belediyesi ve Arslanköy Dayanışma Ve Kültür Derneği'nin Birlikte Düzenlediği "Arslanköy Gönül Birliği" Programına Yoğun İlgi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın hemşehrileriyle bir araya geldiği ve Arslanköylü şair, yazar ve sanatçıların da yer aldığı programda; birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Konuşmasına, Arslanköy'ün güzelliklerini ve değerlerini şiirsel bir dille anlatarak başlayan Başkan Yılmaz; "Bu programda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu söylediğimiz her kelime ve kavramın ayrı bir güzelliği var. Bizi biz yapan kelimelerdir. Toroslarımız için birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
"HEMŞEHRİ DERNEKLERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"
Başkan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarıyla diyaloğu güçlü bir şekilde sürdüreceklerini kaydederek, "Hemşehri dernekleri, hemşehrileri arasında yardımlaşma ve dayanışmanın yanı sıra kentlere kültürel anlamda büyük zenginlikler katar. Kentimizin büyümesi ve gelişmesi adına sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya önem veriyoruz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, Kraliçe Lear Belgesel Filmi'nde yer alan Arslanköylü tiyatrocu kadınları tebrik ederek çiçek takdim etti.
Arslanköy Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Firdevs Erdoğrul, Başkan Yılmaz'a programa sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ederken, Başkan Yılmaz da derneğin kurucu üyelerine bir plaket takdim ederek teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.