Tarsus » Sağlık » Yerel »

Tarsus TSO Üyesi İşadamlarından Tarsus OSB’ye Yoğun İlgi

Tarsus ekonomisinin can damarı olacak Tarsus Organize Sanayi Bölgesi için yatırımcılar sıraya girdi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyesi işadamları da Tarsus OSB’den arazi almak için OSB yönetimiyle el sıkışıp, imzaları atıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesinin Çamtepe, Kurbanlı ve Sağlıklı mahalleleri sınırları içerisinde 530 hektar alan üzerine kurulacak Tarsus Organize Sanayi Bölgesi için adımlar çok hızlı ilerliyor. OSB’ye gerek bölge içinden gerekse bölge dışından çok sayıda yatırımcı talebi geliyor.

Bölge firmalarının yatırım için rağbet gösterdiği Tarsus OSB’ye Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan firma ve şahıs işletmeleri de ilgi duyuyor. Bu kapsamda Oda üyesi işadamlarından talepler gelirken OSB yönetimiyle el sıkışan firmalar da oldu.

ÜYELERİMİZİN TERCİHİ SEVİNDİRİCİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, yatırımcıların OSB’ye ciddi ilgi gösterdiklerini ve hemen her gün birçok firma ile görüşme halinde olduklarını söyledi.

Tarsus TSO üyelerinin de ilgi göstermesinin ve yatırım için arazi satın almasının ayrıca sevindirici olduğunu söyleyen Koçak, ‘’Üyelerimize yatırım adresi olarak Tarsus OSB’yi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. En iyi hizmeti OSB’mizde de sunmayı ve memnuniyetlerini sağlamayı hedefliyoruz. Üyelerimizden daha da talep var. Çok yakında imzaları atarız.’’ diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.