Yerel »

Mersin'in Yaşayan Hafızasıydı! Şinasi Develi 100 Yaşında Hayatını Kaybetti

Mersin’in tanınan ve sevilen isimleri arasında yer alan, kentte 1964-1974 döneminde baro başkanlığı da yapan Şinasi Develi 100 yaşında hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Gündem33 Haber Sitesi - Mersin Barosu’ndan yapılan açıklamada merhum Şinasi Develi’nin çeşitli sağlık sorunlarından dolayı yaşama veda ettiği belirtildi.
Öte yandan sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir önceki dönem belediye başkanı Burhanettin Kocamaz; ‘’ Mersin Barosu’nun yaşayan en eski üyelerinden, Mersin’in sevilen siması, bir asırlık Koca Çınar’ı, Mersin’in Kurtuluş Tarihi’ni de kaleme alan Mersin sevdalısı, Mersin’in hafızası Şinasi Develi ağabeyimizin vefatı tüm Mersinliler’i ziyadesiyle derinden üzmüştür. Rabbim Şinasi Develi ağabeyimize rahmet eylesin. Tüm Sevenlerinin, ailesinin ve Mersinli hemşehrilerimizin başı sağolsun. Şinasi Develi ağabeyimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun’’ ifadelerini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.