Toroslar »

Toroslar Belediyesi'nin Yardım Tırı Yarın Yola Çıkıyor

6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar gitmeye başlarken, Toroslar Belediyesi de harekete geçerek giyim ve ısınma malzemelerinden oluşan yardım tırını 27 Ocak Pazartesi günü yarın Elazığ'a gönderiyor.


@mersinhaber 'i takip et
Toroslar Belediyesi tarafından Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için hazırlanan yardım tırı yarın akşam yola çıkıyor. Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından bölgeye gönderilecek olan yardım tırında; kışlık kıyafet, ısıtıcı ve battaniye gibi malzemeler yer alacak.
Destek Olmak İsteyen Vatandaşlar, Yardım Malzemelerini Toroslar Belediyesi'ne Ulaştırabilirler
Toroslar Belediyesi tarafından tedarik edilen ve toplanan yardım malzemeleri bölgedeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere 27 Ocak Pazartesi Günü akşam saatlerinde yola çıkacak. O süreye kadar yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardım malzemelerini Toroslar Belediyesi hizmet binası önü ve Halkkent Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'ne ulaştırmaları gerekiyor.
Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, Toroslar Belediyesi'nin 0324 322 7200 numaralı telefonundan belediye yetkililerine de ulaşabilirler.
BAŞKAN YILMAZ: "DEPREMİN YARASINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ"
Depremin yaşanmasının ardından Arslanköy Yaylası'nda gerçekleştirecekleri Kar Festivali programını iptal ederek ileri tarihe erteleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Elazığ'da deprem felaketini yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve onlara bir nebze de olsa destek olmak için bir yardım tırı hazırlıyoruz. Tırımız, 27 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinde Elazığ'a ulaştırılmak üzere yola çıkacak. Vatandaşlarımıza kışlık kıyafet, ısıtıcı ve battaniye gibi malzemeler hazırladık. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizce belirlediğimiz noktalara yarın akşama kadar yardım malzemelerini bırakabilirler" diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.