Ekonomi »

Cemil Kazancı Kimdir? Elazığ'a 2 Milyon TL Bağışladı

TV 8’de dün gece yayımlanan Tek Yürek programında yapılan yardımlar duygulu anlar yaşatırken, programa katılan İş Adamı Cemil Kazancı, 2 milyon TL bağışladı. Peki Cemil Kazancı kimdir ve ne iş yapar?


@mersinhaber 'i takip et
TV8 Genel Yayın Yayın Yönetmeni Acun Ilıcalı, Elazığ depremi için yardım kampanyası başlattı. Elazığ ve Malatya'yı derinden etkileyen deprem sonrasında bölgeye yardım gönderilmeye devam ediyor. Düzenlenen özel programda birçok kişi bağışta bulundu. Bu isimlerden birisi de Cemil Kazancı oldu. mersinhaber.com Kazancı, 2 milyon TL ile rekor bir bağışta bulundu.

CEMİL KAZANCI KİMDİR?

Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı, 1961 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Cemil Kazancı, iş hayatına aile grup şirketlerinde atıldı.

İlk olarak jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik yapan Kazancı, daha sonra Grup'un enerji alanındaki faaliyetlerini büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek maksadıyla, 1997 senesinde faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif rol aldı.

Cemil Kazancı, Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmaktadır.
.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.