Yenişehir » Yerel »

Mersinli Minik Öğrenciler Harçlıklarını Depremzedelere Gönderdiler

Mersin'de anaokul öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri paralarını yaşanan deprem felaketinde etkilenen çocuklara gönderiler.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Elazığ ve Malatya'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından tek yürek olan Türkiye, deprem bölgesine adeta yardım yağdırdı. Yapılan bu yardımlara küçük ama değeri büyük bir destekte Mersinli miniklerden geldi.

Mersin Yenişehir ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu Kelebek Sınıfı öğrencileri harçlıklarıyla kumbaralarında biriktirdikleri paraları depremzede ailelere bağışladılar.

Sınıf öğretmeni Asuman Karataş'ı eğitim verdiği 26 minik öğrenci evde kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını okula getirerek deprem bölgesine gönderilmesini istediler.

Öğrenciler bu davranışı karşısında duygulanan öğretmen ailelerin onayı ile toplanan parayı AFAD'ın hesabına yatırarak toplanan paranın depremzedelere ulaşmasını sağladı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.