Toroslar » Yerel »

Mersin'de Kayalıklardan Düşen Gazi Asım Yaralandı

Mersin'in Toroslar ilçesinde hayvanlarını otlatırken kayalıklardan düşen Gazi Asım isimli vatandaş yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Arslanköy mahallesinde hayvanlarını otlatmaya çıkan Gazi Asım, yüksek bir kaya parçasından zemine düşerek yaralandı. Ekiplerin yardımıyla kurtarılan talihsiz adam tedavi altına alındı.Alınan bilgilere göre olay Toroslar ilçesine bağlı Arslanköy’de meydana geldi.

Hayvanlarını otlatmaya çıkan Gazi Asım, yüksek bir kaya parçası üzerinden dengesini kaybederek zemine düştü. Üzücü kaza sonrası bölgeye jandarma ve sağlık mersinhaber.com ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yardımıyla düştüğü yerden alınan Gazi Asım, bölgeye sevk edilen 112 ekiplerince Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavisi devam eden Gazi Asım’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Öte yandan kaza sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Arslanköy mahalle muhtarı Erdal Cengiz; ‘’Gazi Asım amcam keçi otlatırken yüksek taştan düşmüş. Zor şartlar altında çok şükür kurtarıldı. 112 görevlileri, Jandarma ekiplerine ve tüm arkadaşlardan Allah razı olsun’’ ifadelerini kullandı.

Haber - Kaynak: Gündem 33

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.