Eğitim » Yerel »

Mersin Büyükşehir, E-Belediye EBYS Modülüne Geçti! Personele, E-Belediye EBYS Modülüyle İlgili Eğitim Verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, e-Belediye EBYS modülüne geçiş yaptı. Yeni modülün ayrıntıları ve karşılaşılan sorunlarla ilgili Büyükşehir Belediyesi personellerine eğitim verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Büyükşehir Belediyesi, daha önce kullanmakta olduğu Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS) modülünü sonlandırarak, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın Türkiye genelinde birçok belediye tarafından kullanılan e-Belediye EBYS modülüne geçiş yaptı.
Yeni modülün kullanımı ve detaylarıyla ilgili personele eğitim verildi
Vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermeyi hedef alan sistemin işleyişiyle ilgili personellere, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personelleri Volkan Eyi ve Merve Etiler Özer tarafından eğitim verildi.
Karşılaşılan sorunların çözüm yolları anlatıldı
Eğitimde, belediye personellerinin sistemi kullanırken karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Uygulamalı ve interaktif geçen çalışmalarda sorunların çözümü konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Eğitimde, evrak ve rota oluşturma, yazışmaları yürütme, yapılan yazışmaları ilgili kişiye yönlendirme, resmi yazıların yöneticiler tarafından onaylanma şekilleri ve sistemin kullanım detayları anlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.