Anamur » Dünya »

Anamur Belediyesi EMITT Fuarında

Anamur Belediyesi ve Anamur Turizm Derneği dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan EMITT Fuarında Anamur’u temsil ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Dünyanın en büyük 4 turizm fuarından biri olan EMITT, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 24’üncü kez İstanbul’da, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlıyor.
Başkan Kılınç “Anamur’umuzu Her Türlü platformda Temsil Edeceğiz.”
Konu ile ilgili açıklama yapan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Turizmin Anamur için ne kadar değerli ve vazgeçilmez olduğunu vurguladı.
Başkan Kılınç “İlçemizi her alanda olduğu gibi, Turizm sektöründe de hak ettiği yerlere, gerek ulusal, gerekse uluslararası platformlara taşımak için ilgili kurumlar ve derneklerimizle işbirliği içeresinde canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Farklı fuarlar ve festivallere katılım sağlayacağız. Bu Bağlamda dünyanın en önemli fuarlarından birisi olan EMITT Turizm Fuarında Anamur Belediyesi Standımızı açtık. Fuarda ilçemizin Turizm güzelliklerini anlatırken aynı zamanda ilçemize özgü Yer Fıstığı, Anamur Muzu, Samsat gibi lezzetleri de misafirlerimize ikram edeceğiz, lezzet kültürümüzü de farklı uluslara tattıracağız. ” Dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.