Yenişehir » Yerel »

Sevgiliye Sürpriz Film Müzikleri

Mersin Devlet Opera ve Balesi, ‘’Sevgiliye Sürpriz Film Müzikleri ’’ adlı konseri 14 Şubat 2020 Cuma günü saat 20:00’ da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriyor.


@mersinhaber 'i takip et
İstanbul Film Müzikleri Orkestrası (İFMO) kurucusu ve şefi Kerem Esemen'in yöneteceği, koro şefliğini Anıl Aydın’ın üstlendiği konserde aşk konulu seçmelerin de yer alacağı, unutulmaz sinema filmlerinin müzikleri seslendiriliyor ve görüntüleri perdeye yansıtılıyor. Gladiator, Titanic, Go West, Game of Thrones, Pembe Panter, Görevimiz Tehlike, Karayip Korsanları ve çok daha fazlası dinleyiciler ile buluşuyor. Ayrıca Türkiye’de ilk defa, İngiliz rock grubu Queen’in Bohemian Rhapsody isimli efsanevi eseri senfonik düzenlemesi, solist Oğuz Sırmalı eşliğinde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve Korosu tarafından seslendiriliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.