Tarsus » Yerel »

Mersin-Tarsus OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Gerçekleştirildi

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Ocak ayı toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
MTOSB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz’in yanı sıra Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
Daha önceki toplantılarda alınan kararlarla ilgili bilgi verilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Vali Ali İhsan Su, MTOSB’de Fabrika Ziyaret Ederek, İşçilerle Sohbet Etti
Müteşebbis heyet toplantısının ardından OSB içerisinde 'tekstil' ile ‘park dizayn malzemeleri’alanlarında faaliyet gösteren iki fabrikayı ziyaret eden Vali Su, atölyelerde incelemelerde bulunarak işçilerle sohbet etti.
Firma yetkililerinden üretim kapasitesi ve istihdam sayıları hakkında bilgi alan Vali Su, daha sonra Organize Sanayi Bölgesinden ayrıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.