Tarsus » Yerel »

Borsa Letonya ve Talinde Tarsus'u Tanıttı

"Baltık Devletleri Arasındaki İşbirliği" Çalışma Ziyareti 27-31 Ocak 2020 tarihlerinde Letonya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.


@mersinhaber 'i takip et
AB-Türkiye ekonomik ilişkilerini ve bunların nasıl iyileştirilebileceğini analiz etmek ve tartışmak amacıyla AB ve Türk kamu ve özel sektörlerini mümkün olan en üst düzeyde bir araya getirmeyi amaçlamayan TEBD projesi olan "Baltık Devletleri Arasındaki İşbirliği" Çalışma Ziyareti 27-31 Ocak 2020 tarihlerinde Letonya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.
TEBD projesi olan "Baltık Devletleri Arasındaki İşbirliği" Çalışma Ziyareti Kapsamında Tarsus Ticaret Borsası Dış Ticaret uzmanı Pınar Alegöz'ün de katıldığı "Baltık Devletleri arasındaki İşbirliği" Çalışma Ziyareti AB-Türkiye arasında İş Diyalogunu arttırmayı hedefliyor.
AB-Türkiye ekonomik ilişkilerini ve bunların nasıl iyileştirilebileceğini analiz etmek ve tartışmak amacıyla AB ve Türk kamu ve özel sektörlerini mümkün olan en üst düzeyde bir araya getirmeyi amaçlamayan bu çalışmada Borsa temsilcisi Alegöz Tarsus'u tanıtarak ticaret imkanları üzerine görüşmeler sağlamıştır.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.