Tarsus » Yerel »

Tarsus Kaymakamlığınca Düzenlenen Halk Günü Toplantılarının 15.Si Yapıldı

Anaokulu öğrencisi Fatma Çetinkaya, Kaymakam Otcu’ya, hazırladığı özel takvimi hediye etti


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ‘Halk Günü Toplantılarında’ vatandaşların sorunlarına derman aramaya devam ediyor.
Kaymakamlık toplantı salonunda her hafta Perşembe günleri vatandaşlarla ‘Halk Günü Toplantılarında’ bir araya gelen Kaymakam Kadir Sertel Otcu, 15. toplantısını gerçekleştirdi.
108 vatandaşın katılım sağladığı toplantıda Kaymakam Otcu, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinleyip ilgili kurumları talimatlandırdı.
Toplantıya katılan vatandaşlarımızdan 91’i sosyal yardım, 10’u İşsizlik, 1’i sosyal hizmetler, 6’sı diğer kurumlarla alakalı talep ve şikayetlerini doğrudan İlçe Kaymakamına iletme fırsatı buldular.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun, 2019 yılının son saatlerinde evlerinde ziyaret ettiği Barbaros Ana Okulu Öğrencisi (evde eğitim gören) Fatmagül Çetinkaya ve ailesi de Halk Gününe katıldı.
Fatmagül Çetinkaya ilk yarıyıl sonunda aldığı okul karnesini Kaymakam Otcu’ya takdim edip kendisinin hazırladığı özel takvimi de hediye etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.