Erdemli » Siyaset » Tömük » Çeşmeli »

Erdemli Gençlik Kolları Başkan Adayı Yusufucan Yüksel ekibi ile Bekir Kamil Çağlayan'a Destek Verecek

Cumhuriyet Halk Partisi Erdemli İlçe Gençlik Örgütünün 23 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan olağan genel kongresi yaklaşırken heyecan git gide artıyor.


@mersinhaber 'i takip et
23 Şubat tarihinde yapılacak olan CHP Erdemli Gençlik Kolları Kongresinde Yusufcan Yüksel ve ekibi Bekir Kamil Çağlayan'ın saflarına katıldı.
Erdemli Manşet Gazetesine konuşan Yusufcan Yüksel "Erdemli’de gençlerin isteklerine önem vereceğiz. CHP Erdemli Gençlik örgütüne üye kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Gerekirse kapı kapı, ev ev gezip oy toplayacağız." ifadelerinde bulundu.
Başkan adayı Bekir Kamil Çağlayan ve yakın dostu olarak bilinen Başkan Vekili Yusufcan Yüksel bu seçim Erdemli’de yeniden gençlerin önünü açmak için gençliğe önem veren Büyükşehir Belediye yönetimine gençlerin isteklerini hızlıca bizzat iletileceğinin garantisini verdi.
Ayrıca Çağlayan ve Yüksel; Kargıpınarı, Elvanlı, Çarkçılı, Çeşmeli, Tömük, Arpaçbahşiş mahallerinde yoğun çalışmalar yapıyoruz sadece seçim için değil tek hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında geleceğimizin teminatı olan gençlere projeler üreterek gençlere iş olanağı sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz ifadelerinde bulundurdular.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.