Çamlıyayla » Yerel »

Mersin Çamlıyayla’da Yaşanan Şiddetli Sağanak Yağışın Yol Açtığı Hasarlar İlçe Belediyesi Ekiplerince Giderilmeye Devam Ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde aşırı sağanak yağış uyarısı yapıldığı ve uyarıda belirtilen şiddetli sağanak yağışın etkili olması ile yer yer heyelan Afetinin yaşandığı Çamlıyayla’da oluşan hasarlar İlçe Belediyesi ekiplerince son hızla giderilmeye devam ediliyor.


@mersinhaber 'i takip et
CUMAYAKASI ve SEBİL
Çamlıyayla İlçe Belediyesi Fen işlerine bağlı ekiplerce Cumayakası ve Sebil mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.
Bölgede aşırı yağmur nedeniyle meydana gelen hasarlar giderilmeye çalışılıyor.

BAŞKAN TEPEBAĞLI İNCELEMELERDE BULUNDU!
Belediye Fen İşleri tarafından sahada yürütülen çalışmalara dair ekiplerden bilgi alan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Pamukluk mevkiinde tahrip olan alanlarda incelemelerde bulundu.

MAHALLE YOLLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Öte yandan, İlçeye bağlı mahallelere ulaşımı sağlayan ve yaşanan afet nedeniyle zarar gören yollar ekiplerce onarılıyor.
Bu kapsamda yürütülen çalışmalarda Sebil mahallesinde zarar gören mahalle içi yollar Çamlıyayla Belediyesi iş makineleri ile onarılarak araç trafiğine uygun hale getirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.