Mezitli » Yerel »

Mersin Mezitli’de Vatandaş Bozulan Yollardaki Çukurları Kendi Kapatıyor!

Mersin'in Mezitli ilçesinde bozulan yolların yetkililer tarafından kapatılmaması üzerine vatandaşlar kendi imkanları ile kapatmaya başladı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de bir çok noktada uzun süreden bu yana bozuk olan yollar, ilgili görevlilerin zamanında müdahale etmemesine tepkiler çığ gibi büyüyor.
Son olarak Mezitli ilçesinde Kuyuluk Kavşağı Fındık Pınarı Caddesinde bulunan yolun uzun süreden bu yana bozuk olduğunu dile getiren vatandaşlar defalarca durumu belediyeye iletmelerine rağmen herhangi bir çalışmanın olmadığını belirttiler. Görevlilerin duruma seyirci kalmasından dolayı çevre esnafı çözüm için kolları sıvayarak, kendi imkanları ile bozuk olan yolu onarmaya çalıştılar.
Yolda oluşan çukurları çimento ile kaplayan esnafların bu davranışı sosyal medyada "Belediye uyuyor, vatandaş çalışıyor" yorumlarına neden oldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.