Yerel » Adana »

Sosyal Medyada Canlı Yayında Göbek Atan Halil Akçay Traktörle Uçuruma Yuvarlandı

Osmaniye'de Halil Akçay isimli vatandaş sosyal medya hesabından aldığı alkolden sonra canlı yayın yaparak göbek atıktan sonra traktörü ile eve giderken kaza yaparak ağır yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kaza Osmaniye'nin Mehmetli beldesi Taş Ocağı yakınlarında meydana geldi. İddialara göre Halil Akçay isimli vatandaş, boş bir arazide alkol aldıktan sonra kendi sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında şarkı söyleyip göbek attı. Akçay daha sonra kullandığı traktör ile evine dönerken virajı alamayarak kontrolü kaybedip uçuruma yuvarlandı.

Kazada ağır yaralanan Halil Akçay olay yerine çağrılan ambulans ile ağır yaralı olarak Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akçay'ın hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Adana Balcalı Hastanesine sevk edilirken güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.