Tarsus » Yerel » Adana »

Kumardan Dolayı Mühürlenen Sendika Binasının Mührü 24 Saat Geçmeden Kırıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde sürekli kumar oynanan ve defalarca kez kapatılan sendika binasına yapılan son yapılan operasyonun ardından 24 saat geçmeden mühürler kırılıp, tekrar kumar oynandı. Güvenlik güçleri iki gün üst üste operasyon yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre, Tarsus-Adana karayolu üzerinde bulunan Yenice Mahallesi Cemal Gürsel Bulvarı üzerindeki faaliyet gösteren sendika binasına jandarma ekipleri baskın yaptı.

Jandarma ekipleri daha önce de kumar oynatıldığı için mühürlenen sendika binasını kumar oynatıldığı gerekçesiyle 18 Şubat gecesi saat 00.30’da mühürleyerek kapattı.

Jandarma ekipleri, 18 Şubat günü saat 21.00 sıralarında yaptıkları kontrolde sendika binasının mühürlerinin kırıldığını ve içeride kumar oynatıldığını tespit etti.

24 saat dolmadan mührü kıranlar hakkında ‘mühür fekki’ suçundan işlem yapılırken, kumar oynayan 16 kişi hakkında da ayrıca işlem yapıldı. Sendika binası tekrar mühürlendi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.