Silifke » Yerel »

Mersin Silifke'de Nehire Atlayan Haşim Yeni'nin Cansız Bedeni Bulundu

Mersin'in Silifke ilçesinde Göksu Irmağına atlayan Haşim Yeni‘nin (37) cansız bedeni bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Pazar günü Mersin'in Silifke ilçesinde iddialara göre Atatürk Köprüsünden Göksu Nehrine atlayan Haşim Yeni'nin cansız bedeni yapılan aramalar sonucnda bulundu.

Evli ve 2 Kız çocuk babası Haşim Yeni, iddialara göre pazar günü gece saat 23.30 sıralarında bir yakınını telefonla arayarak henüz bilinmeyen bir nedenle intihar edeceğini söyledi. Yakını telefonda telkin etmeye çalışırken köprüye geldi. Yakınının köprüye geldiğinden habersiz şahıs yakını kendisine yaklaştığını görünce şahıs atlayarak intihar ettiği iddia edilmişti. Akıntıda kaybolan Haşim Yeni'nin bulunması için Arama kurtarma ekiplerince çalışma başlatılmıştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Haşim Yeni'nin cansız bedeninin Sökün köprüsü civarında bulunduğu belirtildi. İki gün boyunca ırmak güzergahında yapılan aramalarda Haşim Yeni'nin cansız bedeni Sökün köprüsü üzerinde çalılıklara takılmış halde bulundu.

Sudan çıkartılan Haşim Yeni'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.