Erdemli » Yerel » Tömük »

Otoparka Bırakılan Motosikletleri Hurda Diye Satmışlar

Mersin'in Erdemli İlçesinde otoparka teslim edilen motosikletlerin hurda diye satıldığı ortaya çıkarak jandarma ekipleri operasyon yaptı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli İlçesi Tömük Mahallesinde bulunan Yediemin otoparkına kolluk ve adli birimler tarafından teslim edilen plakasız, tescilsiz veya faturasız motosikletlerin motor ve şasi numarasının silinerek ve römork kısmının kesilerek hurdacılara satıldığı ve bu işin organize bir şekilde yapıldığı bilgisini alan güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda, Yediemin otopark işletmecisi 3 kişininde bulunduğu toplam 7 kişi gözaltına alındı. Sanıklarla birlikte şasi ve motor numarası silinmiş plakasız motosiklet motosiklet römorkları ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 7 zanlıdan 5'i karakoldaki ifadesinin ardından 2'si ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.