Sağlık » Dünya »

Koronavirüs Aşısı Bulundu mu?

Çin’in Corona Virüs aşısını geliştirdiğini olumlu sonuç alındığını ancak test aşamasında oldukları için zamana ihtiyaç duydukları açıklamasında bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
İlk olarak Çin’de görülen daha sonra dünyanın 30 ülkesine dağılan salgın hastalıkla alakalı Çin Büyükelçisi Zhang Hanhui Rusya basınına yaptığı açıklamada Çin’in Corona Virüs aşısını geliştirdiğini olumlu sonuç alındığını ancak test aşamasında oldukları için zamana ihtiyaç duydukları açıklamasında bulundu.
Açıklama şu şekilde:“Çin’deki bilim adamlarımızın bulduğu ilaç etkisini kanıtladı ve testler başarılı şekilde devam ediyor. İlaca yönelik çalışmaların son kısmının kısa süre zarfında bitirilmesi hedefleniyor ve Şubat sonuna kadar Çin’deki tüm şehirlerde hayat normale dönecek. Virüsün yayılma merkezinde ise hayatın Mart sonuna kadar düzelmesi planlanıyor. Dünya Sağlık Örgütü’yle çalışıyoruz. Ekibimizin içinde 2 Rus bilim adamı da var. Rusya’ya ve halkına destekleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.