Eğitim » Yerel »

Mersin Büyükşehir Belediyesi Personeline "Pozitif Psikoloji ve Psikolojik Sağlamlık" Eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı Hizmetiçi Eğitim Programı kapsamında personele yönelik olarak hazırlanan eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda ilgili personele “Pozitif Psikoloji ve Psikoloji Sağlamlık” eğitimi verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Pozitif psikoloji, psikolojik sağlamlık, mutlu olmanın yolları, mutluluk kaynakları, motivasyon teknikleri konu başlıklarının anlatıldığı eğitimi, Uzman Klinik Psikolog Yücel Şavklı gerçekleştirdi.
Motivasyon teknikleri ile mutluluğun yolları anlatıldı
Pozitif psikolojinin tanımıyla eğitime başlayan Şavklı, mutluluğun ve motivasyonun ilk adımlarını anlattı. Pozitif psikolojinin kişilerin olumsuz ya da sorunlu yönlerinden çok olumlu özellikleriyle, güçlü yanlarına odaklanan bir yaklaşım olduğunu belirten Şavklı, pes etmeden devam etmenin mutluluğa ulaştıracağını dile getirdi.
Eğitim yıl boyunca devam edecek
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yıl boyunca periyodik olarak devam edecek eğitimin bütün personele ulaşması hedefleniyor. İnteraktif olarak devam eden eğitimde, motivasyon teknikleriyle personelin daha verimli, kendisine ve çevresine daha faydalı olması amaçlanıyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.