Akdeniz » Toroslar » Yerel »

Vali Su, Şehit Emrah Şahin’in Mevlid-i Şerif’ine Katıldı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mardin’in Dargeçit ilçesinde 02.03.2016 tarihinde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Jandarma Özel Harekat Komando Üsteğmen Emrah Şahin’in şehadetinin 4. sene-i devriyesi münasebetiyle düzenlenen mevlid-i şerif programına katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Su’nun yanı sıra Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, il protokolü üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.
Vali Ali İhsan Su’nun vatan uğruna canını feda eden Şehidimizin ailesiyle yakından ilgilendiği program, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunması ve Şehidimizin aziz ruhuna hep birlikte dua edilmesiyle sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.