Anamur » Yerel »

Mersin Anamur’a Yeni Bir Kardeş Kent Daha

Anamur Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısında gündeme gelen Azerbaycan Cumhuriyeti Mingeçevir Kenti ile kardeş kentler sözleşmesinin yapılması oy birliği ile kabul edildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan kararla birlikte Mart Ayı sonunda sözleşmesi yapmak üzere görevlendirilen personellerin Azerbaycan’ a gitmesi kararı oybirliği ile kabul edildi.
Konu ile ilgili konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ kültürel alışveriş, dostluk ve dünyada daimi barışlar için kardeş kent olmanın değerinin ve öneminin farkındayız. Bu bağlamda ilçemizin Kıbrıs, Almanya ve Azerbaycan ile ilişkileri devam etmektedir. Tabi ki belirtmeliyim ki biz Azerbaycan ile zaten kardeşiz, bir millet iki devletiz. Bu bağlamda diyaloğumuzu arttırmak hepimizi mutlu etmektedir.” Dedi.
Sözlerine devam eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç mart ayı sonunda sözleşmenin imzalanacağını belirterek hayırlı olmasını diledi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.