Tarsus » Çamlıyayla » Siyaset » Yerel »

MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Genç, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz İle Bir Araya Geldi

MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç, Tarsus Gazeteciler Cemiyetine yeni seçilen Başkan Cemal Dolaşmaz’ı ziyaret ederek başarılar diledi.


@mersinhaber 'i takip et
Genç ve Dolaşmaz buluşmasında konu Çamlıyayla idi.
Özellikle Çamlıyayla’ya yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Genç, “Bilindiği üzere Çamlıyayla bölge açısından önemli bir yer. Yaz aylarında nüfus bakımından yoğunluk yaşanmakta. Özellikle vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları yakından takip etmekteyiz. Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı sürekli olarak bu sorunların aşılması konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Amacımız hem Çamlıyaylalı vatandaşlarımızın hem de yaz aylarında ilçemize gelen vatandaşlarımızın rahat bir ortamda huzurlu bir şekilde yaşamalarına katkı sağlamaktır.
Son yıllarda Çamlıyayla’da yaz aylarında kalmak için gelen ziyaretçi sayımız giderek artmakta. Gelen vatandaşlarımız kalacak yer sıkıntısı da yaşamakta. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için Çamlıyayla Belediyemiz gerekli adımları atmış durumda. İnşallah kısa süre içerisinde Çamlıyayla’ya gelen misafirlerimizin temiz bir ortamda kalmalarına imkan verecek projelerimiz hayata geçecektir.
Bu projelerin hayata geçmesinde ve ilçemizin tanıtımında büyük desteği olan basınımızla da daha iyi ilişkiler içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile yeni seçilen Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.