Tarsus » Yaşam » Dünya » Yerel »

Aktif Yaşam Tıp Merkezi, Personel ve Hastaları İle Birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Pasta Kesip, Karanfil Dağıtarak Kutladı

Tarsus Özel Aktif Yaşam Tıp Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmadı. Merkezde tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile bayan çalışanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü pasta keserek hep birlikte kutladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Aktif Yaşam Tıp Merkezi bütün özel günlerde olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de hastalarını ve çalışanlarını unutmadı. Mesül Müdür Uzm. Dr. Hacı Ali TEKKURT ve fizyoterapistler hastalara geçmiş olsun dileklerini iletirken, kadın hastalara, hasta yakınlarına ve çalışan bayan personele karanfil takdim ederek, kadınlar gününü kutladılar.
Tarsus Özel Aktif Yaşam Tıp Merkezi Mesül Müdür Uzm. Dr. Hacı Ali TEKKURT da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Uzm. Dr. TEKKURT, yayınladığı mesajda;
"Doğduğumuz günden itibaren hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan kadınlarımızın bizler için anlamı çok büyüktür. Onlar hem iş hayatının bir parçası, hem aile hayatımızın temel taşları olurken, bir yandan da hayat arkadaşı olarak bizlere destek oluyorlar. Bir doktor, bir hemşire, bir öğretmen, bir yönetici, bir avukat olarak hayatımıza değer katıyorlar. 8 Mart tarihi de bu önemi bizlere bir kez daha anımsatıyor.
Bu vesile ile bir kez daha kadına şiddetin son bulduğu sağlıklı yarınlar temennisiyle tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun diyor sağlıklı günler diliyorum"
ifadelerine yer verdi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.