Yerel »

MESKİ, Elazığ Depremi Sonrası Hasar Tespit Çalışmalarına Teknik Destek Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yapılacak hasar tespit çalışmalarına destek verilmesi amacı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talebi üzerine teknik personel görevlendirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
24 Ocak 2020’de Elazığ İli Sivrice İlçesi’nde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talimatı gereği, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında hasar tespit çalışmalarında görevlendirilmek üzere MESKİ Genel Müdürlüğü’nden İnşaat Mühendisi veya Mimar teknik personel bildirimi istenmiş, teknik personel bildirimi acele olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bildirilmişti.

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin isteği doğrultusunda MESKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı iki inşaat mühendisi, 16 Şubat 2020’de hasar tespiti çalışmalarına katılmak üzere Elazığ’a gitti. Elazığ’a ulaşan MESKİ teknik personellerinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin gösterdikleri alanlarda hasar tespit çalışmalarına devam ettiği belirtildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.