Gülnar » Sağlık » Yerel »

Mersin Gülnar'da Traktör Kazası: Hüseyin Belen İsimli 75 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Gülnar Köseçobanlı – Olucak mahallesinde meydana gelen traktör kazasında, Hüseyin Belen isimli yaşlı adam, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, olay önceki gün Mersin’in Gülnar İlçesi Olucak Mahallesi kırsal alanında meydana geldi.
75 yaşındaki çiftçi Hüseyin Belen’in yönetimindeki traktör, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından, devrilen traktörün altında sıkışarak kalan Belen’in yapılan kontrollerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Traktör kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Belen’in cansız bedeni önce Gülnar Devlet Hastanesi morguna oradan da Adli Tıp’a sevk edildi.
Yaşanan Acı Olayı Köylüleri Duyurdu
Sosyal Medya hesapları üzerinden taziye dileklerini ileten köylüler, kazaya ilişkin “Gülnar Köseçobanlı - Olucak mahallesinden Hüseyin BELEN traktör kazası geçirerek vefat etmiştir. Merhuma Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.” İfadelerini paylaştı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.