Tarsus » Yerel »

Tarsus Garnizon Komutanı, Başkan Duran Şen’i Ziyaret Etti

Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen’i makamında ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Garnizon Komutanı yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen’in, Tarsus’un hayatın her alanında gelişmesi için arkadaşlarıyla birlikte gösterdiği çabayı takdirle karşıladıklarını belirterek, başarılar diledi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise, Tarsus Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tarsus, hepimizin ortak paydası. Hangi işi yapıyorsak, hangi görevde bulunuyorsak oranın ve ülkemizin çıkarları için çalışıp çabalıyoruz. Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız yerel, mülki ve sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik olgusu içinde Tarsus’u hak ettiği seviyelere yükseltmektir" diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.