Toroslar » Yerel »

Mersin Dalakderesinde silahlı çatışma

Mersin Toroslar da Dalakderesinde bir restorantta meydana gelen silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre Dalakderesi’nde bulunan restoranına yemek için gelen 5 kişi arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesiyle silahlar ateşledi. Silahların patlamasıyla restoran bahçesinde yemekte olan çok sayıda müşteri ve çalışanlar kışlık bölümü ve sağa sola kaçışarak canlarını kurtardı.
Can pazarının yaşandığı olayda kimliği belirlenemeyen iki kişinin, 3 kişiye kurşun yağdırmasından sonra çatışmanın çıktığı ifade edildi. İki grup arasında çıkan çatışmada yaralanan 3 kişi kanlar içinde yere yığılırken, birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi ve ambulans ulaştı. Kısa sürede olay yerine ulaşan ambulanslardaki sağlık görevlileri yerde yatan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavileri için hastanelere götürdü.
Jandarma ekipleri restoran giriş ve çıkışını kapatırken, olay yeri inceleme görevlileri ise 2 tabancanın ve çok sayıda boş kovanın bulunduğu alanda delilleri topladı.
Silahlı çatışma ile ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.