Silifke » Yerel »

Adam Öldürmeden Hakkında Kesinleşmiş Ceza Bulunan Firari Sahte Kimlikle Gezerken Mersin’in Silifke İlçesinde Yakalandı

Mersin Silifke Atakent Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, hakkında 18 Yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs, sahte kimlikle gezerken yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Atakent mahallesi sahilinde şüpheli bir şahsın olduğunu tespit eden Jandarma Devriyesi şahıstan GBT sorgulaması için kimlik istedi. Şüpheli şahıs tarafından devriye ekiplerine verilen nüfus cüzdanındaki fotoğrafın şahıs ile uyuşmaması üzerine, ikinci bir kimlik belgesi istenen ve verilen ikinci nüfus cüzdanında sahte olduğunun anlaşılmasıyla şahıs gözaltına alındı.
Karakola getirilen ve yapılan soruşturma sonucunda adının A.K. olduğu daha sonra öğrenilen şüpheli şahsın gerçek kimlik bilgileri tespit edilerek yapılan GBT sorgusunda şüphelinin Kasten Adam Öldürme suçundan 18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ve arandığı tespit edildi.
Olay ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.