Tarsus » Yerel »

13 Mart'ta Yurda Dönen, Tarsuslu 82 Umreciye "Evden Çıkmama ve Misafir Kabul Etmeme"si Konusunda Polis ve Jandarma Vasıtası İle Tebligat Yapıldı!

Mersin’in Tarsus İlçesinden 26 Ocak 2020 tarihinde Umre’ye giden ve 13 Mart 2020 tarihinde yurda döndüklerinde, 10 saatlik doktor kontrolünde karantinada kalıp, yapılan testlerin sonrasında evlerine gönderilen Umrecilere “Dışarı Çıkmama ve Misafir” kabul etmeme konusunda tebligat yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, kolluk kuvvetleri adresi belli toplamda 82 Umre’cinin evine giderek, Ülke genelinde alınan Bakanlıkların genel ve Tarsus İlçe Kaymakamlığının bölgesel olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 günlük tedbir kuralları çerçevesinde, evden çıkmamaları ve misafir kabul etmemeleri konusu tebliğ edildi.
Çoğunluğunun 60 yaş üzeri riskli grubun oluşturduğu Umrecilere, ilgili kolluk tarafından gerekli tedbirler alınarak tebliğler yapıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.