Sağlık » Yerel »

Mersin'de Sağlık Çalışanları İçin 1 Dakikalık Balkondan Alkış

Mersin'de saatler 21.00 gösterdiğinde evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar dakikalarca sağlık çalışanlarına alkışlarıyla destek oldu.


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye genelinde saat 21.00'da sağlık çalışanlarına destek için vatandaşlar evlerinin balkonuna çıktı. Mersin'in birçok yerinde ise vatandaştan sağlık çalışanlarına tam destek geldi.

Mersin'de saatler 21.00 gösterdiğinde evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar dakikalarca sağlık çalışanlarına alkışlarıyla destek oldu. Vatandaşlar evlerinin balkonlarına çıkarak dakikalarca alkışlarıyla, lambaları açıp kapatarak ve ıslık çalarak sağlık çalışanlarına destek oldu.

Türkiye tek yürek oldu

Salgın nedeniyle evlerinden dışarı çıkmayan vatandaşlar saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı. Bazı vatandaşlar dairelerinin ışığını söndürüp açarken bazı vatandaşlar da ıslık çaldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, akşam saatlerinde Twitter'dan alkış çağrısında bulunmuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.