Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Miraç Kandili Mesajı İçeren ve Koronavirüs (Covid-19) Konusundaki Tedbirlere Uyulması Uyarısını Yaptığı Video Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Video mesajında, Miraç Kandilini kutlayarak, virüs salgını konusunda sürece dair bilgi verdi ve ricada bulunarak yetkilileri dinlemelerini ifade etti.


@mersinhaber 'i takip et
Sağlık Personelinin zaman mefhumu olmadan çalıştığını ifade eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı video mesajda, alınan kararların Bilim Kurulunca karar verilerek alındığını ifade ederek, son yayınlanan 65 yaş ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların, yapılan sınırlamalara uymasını yeniledi.
Erdoğan, "Aziz vatandaşlarım,
Müsterih olunuz.
Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde.
Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim."
"Müsterih olunuz, Devletimiz Milletimizin Yanında" başlığı ile yayınlanan video mesajda ölenlerin yaş gruplarının, sınırlama getirilen gruplar olduğunu ifade eden Erdoğan, "Az da olsa ölüm sayılarına baktığımızda, bu yaş gurubundan olmakta" diyerek. Uygulamaya konulan 65 yaş ve kronik hastalıkları bulunanları kapsayan sınırlamaya tekrar uyarısını yeniledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.