Yerel »

Valilikten Açıklama! KKTC'den Mersin'e Getirilen 439 Kişi Koronavirüs Tedbirleri Gereği Karantina Alınarak Çiftlikköy'deki Kız Öğrenci Yurduna Yerleştirildi! 14 Gün Gözlem Yapılacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden bugün Mersin'e 439 vatandaşımız getirildi, bu vatandaşlar alınan tedbirler ile Polis eşliğinde Karantinaya alınmak üzere otobüslerle Mersin Çiftlikköy'de bulunan kız öğrenci yurduna yerleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Gemiyle KKTC'den Mersin Taşucu Limanına getirilen çoğunluğu öğrencilerden oluşan 439 vatandaşımız Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Mersin Çiftlikköy'de Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurduna yerleştirilerek izole edildi. Burada kalacakları 14 gün boyunca gözlem altında bulunacaklar.
Gece yarısı Mersin Valiliğinden Açıklama Geldi
"BASIN AÇIKLAMASI
KKTC’den yurdumuza dönüş yapan 395 Türk öğrencimiz ve Lübnan’dan ülkemize gelen 44 tır şoförümüz Taşucu Limanında yapılan sağlık muayenelerini müteakip 14 gün süresince tedbir amaçlı karantina uygulanmak üzere Mersin KYK yurtlarımıza yerleştirilmiştir. Yapılan sağlık kontrollerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır
Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 23.03.2020"

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.