Toroslar » Yerel » Adana »

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş, İçinde Mersin ve Adana'nın da Bulunduğu Faaliyet Alanlarındaki 6 İlde Planlı Kesintilerini Ertelediğini Duyurdu

Bu haberi bizlerde beklenen "Fatura ödemelerinin ertelendiği" müjdeli haberi olarak vermek isterdik ancak, kurumdan yapılan duyuru "Planlı Kesintileri Erteledik" başlığı ile geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Neredeyse her gün binlerce mesaj aldığımız konulardan birisi haline gelmiş, yaşanan sıkıntılı süreçte edinilen büyük dertlerden birisi olan "Elektrik Faturaları" konularında erteleme / indirim vs.. gibi müjdeli haberleri bekleyen vatandaşların olduğunu hatırlatarak, kurumdan yapılan duyuruda "Yeni tip koronavirüse (COVID-19) karşı alınan tedbirler kapsamında, halkımızın sorumluluk alarak evde kaldığı bu günlerde elektrik kesintisi yaşamaması, elektrik ve elektriğe bağlı hizmetlerinin mümkün olduğunca aksamaması gerektiği düşüncesinden hareketle, planlı kesintileri erteliyoruz." denildi.
Ayrıca, bu yönde bir çalışmanın genel idare uhdesinde Enerji SA ile mutabakata bağlanarak çözüm üretileceği beklentisinin karşılık bulacağı düşünülürken duyurunun devamında ise;
Acil durumlar ve yeni abone bağlantılarına yönelik kesintiler dışında, Toroslar EDAŞ bölgemizdeki Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Kilis illerinde, planlı kesintilere ara verdiğimizi ancak bu süreçte ekiplerimizin tüm önleyici tedbirleri alarak, arızaların önlenmesi veya en kısa sürede giderilmesi için 7/24 sahada olduğunu bildiririz.
Herkese sağlıklı günler dileriz.
TOROSLAR EDAŞ

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.