Sağlık »

Dr. Fahrettin Koca, Şuana Kadar Türkiye'deki Vaka Sayısını 2 Bin 433, Hayatını Kaybedenlerin Toplam Sayısını 59 ve 24 Saatte Yapılan Test Sayısını ise 5 Bin 035 Olarak Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, resmi twitter hesabı üzerinden saat 23.41'de açıklama yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerinin artırılarak vatandaşlar tarafından risklerin azaltılması gerektiğine değinen Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Koca, "SON 24 SAATTE 5.035 test sonuçlandı. 561 tanı kondu. 15 hastamız hayata veda etti. Bugüne dek kaybettiğimiz hasta sayısı 59. Toplam hasta sayımız 2.433. SAYILAR, KAYIP ACISINI, ENDİŞEYİ İFADE EDEMEZ. Sıfır riskle yaşamaya çalışalım. Bizi hayata tedbir bağlar."

Veriler Neden Gece Yarısı Açıklanıyor!
Geçtiğimiz günlerde toplanan Birim Kurulunun ardından açıklamalardan bulunan Koca, "Ülke Genelindeki verileri bir araya getirerek, gün sonunda açıklıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Verilerin toplanmasının ciddi bir süreç olduğuna da değinen Dr. Koca zamanın biraz daha öne alınması konusunda da çalışmaları yapacaklarını belirtmişti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.